OPPS!!!

Vet att jag inte är super bra på att uppdatera, men säger som max: Om det inte skulle finnas äckliga godisar i påsen, skulle inte dom goda vara såååååååååå GOA!!!!!

IKEA

Finns ju massor av fint på IKEA jag vill ha :S... Man blir ju sjukt sugen på att fixa balkongen nu när det börjar bli ljusa kvällar o varmare!!!


Man kankse borde....

Ja, det kanske är dax att börja göra klart här hemma... har bott här i snart 8 månader. Folk börjar ju lite smått undra om dom blivit blåsta på inflyttningsfesten ;o). Men det har ni inte, de kommer!! Så fort jag blir klar så ska jag ha FEST!!!

I hallen måste jag sätta upp en hatthylla, ett skoskåp, spegel och ett nycketskåp (har jag fått för mig).

I vardagsrummet hade jag tänkt ställa den mörkbuna byrån jag har i mitt sovrum. Får jag undan dom 3 katonger jag har i vardagsrummet med böcker. Bokhyllor är ju det fulaste jag vet så dom åker ner i lådor. Sen blir det 3 st barstolar till disken från IKEA. Letat än massa men nu har jag bestämt mig för dena!

I barnensrum ska det upp lite hyllor så att det inte blir så mycket grejer på golvet. Får dom mer lekyta och kankse slutar med att dra ut allt i hallen... (hoppas hoppas)
Sen blir det nog ett skrivbord oxå med 2 st stolar så dom kan sitta och rita. Melanie börjar ettan efter sommarn och kommer få läxor. Kan det vara bra att ha någonstans att sitta.

I mitt sovrum blir ett en ny byrå (vit malm, dubbel), ett litet bord med stol. Hitta bilden och blev kär i de skrivbordet. Så ett sånt blir det. Sen hade jag nog tänkt ta ideen med tavlorna, men sätta dom runt en LOVE skylt övanför sängen. Sen har jag hitta en lampa på MIO jag vill ha (svindyr). Så de får jag kankse vänta med och önska mig när jag fyller år!! Ska måla vitt oxå och spara en grå vägg.
   

Vad tror ni om detta? Nått att lägga pengar på?? Skulle vara otroligt skönt att få det snyggt och klart här hemma!


Min PRINS!!!



Saknar min prins...
Men imorn får jag träffa honom på dagis=) Ska ha 20 års jubileum på dagis.

GRATTIS PÅ 22 årsdagen!!!



Ett stort GRATTIS till min lillasyster=)

You´re NOT out of my life....




Chinos.... NICE!!!



Millieons nya chinos=) Så fina...

Älskar verkligen chinos. Max hade på sig sina nya idag....SWEEEEET!!!

Nu ska jag in och shoppa lite på H&M, ska köpa en tröja jag letat efetr på stan ny i 1 vecka!



Göra eller inte???



Den vill jag göra=)))) Men inte på foten utan på låret ;o) Vad tycker ni???

LöRDaG iGeN!!!

Dagarna går så fort. Förstår inte vart veckorna tar vägen. Haft väldigt mycket att göra och därför det inte blivit så mycket skriva av här.

Idag ska tjejerna till farmor o farfar och Millieon till mormor. Skulle ju åkt med Lotta till örebro och tittat på andra chansen, men så strula farmor till det med barnvakten:(((... Men nu åker han till mamma kl 11, men de hjälper inte mig så mycket då Lotta åker kl9... men men så är de, trist!!!

Vet inte vad jag ska hitta på när jag blev barnfri idag:S.... Syrran sitter ute i skogen på landet och är sjuk, Maria kunde inte gå ut och inte Jenny heller. Max jobbar till kl01. Hmmm så blir nog en lugn kväll hemma hos Max.
Undra om man ska åka med mamma hem och sen ta en sväng förbi IKEA. Inte varit där på hundra år och ljus o sånt behövs ju alltid ;o)....

Inte sugen på kaffe:(((( jag är inte gravid... hahahahha
Men det kankse kommer under dagen!!! ( Då mena jag inte att jag skulle bli gravid)

Salem, darin, Ola och Eric går varmt här... Tror att det kommer stå mellan Salem och Darin. Som trogen darin löööööver så röstar jag ju på honom!! hahaha... men tycker Salems låt är liiiite bättre.

Ni får ha en trevlig lördag=) Nu ska jag se till så att mina små inte har ihjäl varandra kl 7.30... Förstår inte hur man ens orkar läga upp en plan på hur man ska få glaset med mest oboy i så tidigt!!!Men det går tydligen..


RSS 2.0